Gelegenheidsdrukwerk

Rouwdrukwerk

Stijlvolle creaties, minimalistisch, eigentijds of klassiek. U vindt zeker een passende brief of kaart om de rouwboodschap uit te dragen en sereen afscheid te nemen van uw geliefde. Onze rouwcollecties bevatten rouwbrieven, rouwkaarten, maaltijdkaarten, bidprentjes en dankkaarten. Bijpassende enveloppen, gegomd en ongegomd, zijn eveneens bij ons te verkrijgen.

  1. Complete service: opstellen v/d rouwbrief, ontwerpen van het bidprentje, prior zegels, etc.
  2. Steeds een proefdruk vooraf
  3. Zeer snel leverbaar, alles op voorraad, gedrukt in onze drukkerij
  4. De meest voordelige prijzen
  5. Prijsofferte op voorhand
  6. Gratis Bedanking in het Harelbeeks Krantje
  7. Goedkoper dan bij de begrafenisondernemer, zelfs met het ons door de wet opgelegde hogere BTW-tarief

Geboortekaartjes (klassiek of modern)

Een bijzonder moment in je leven! Proficiat aan mama en papa. We hebben tal van collecties geboortekaartjes, van klassiek tot modern. Zie je een ontwerp dat echt bij jou past? De tekst bepaal jij. Het is ook fun om helemaal zelf een geboortekaartje te ontwerpen. Je kan ook na de geboorte een foto maken van je baby, dit doe je zelf of door een fotograaf. Een tekening van grote broer of zus kan ook. Er is zo veel mogelijk!


Communie- of lentefeest uitnodigingen

Hoe origineel mag het zijn? Op een springkasteel, in een Porsche of te paard?  Een communie- of lentefeestkaart kan niet gek genoeg zijn. Met een fotograaf maak je de leukste foto’s, wij maken de mooiste lay-out en afdruk.


Huwelijks- en jubileum aankondigingen

De mooiste dag in je leven! En daar hoort een mooie kaart bij. Kies uit onze ruime collectie voorgedrukte kaarten, modern of klassiek of laat je kaart zelf ontwerpen en drukken naar wens. En laat het feest maar beginnen.


Kerst- en nieuwjaarskaarten

Kerstkaarten versturen is weer helemaal in! Stuur je vrienden, familie of businessrelaties een kerst- of nieuwjaarskaart met de beste voornemens van het nieuwe jaar. Keuze uit klassiek en modern of met eigen fotomateriaal. Ondernemingen laten dit best ontwerpen door een reclamebureau.

Prijsaanvraag

Heeft u een vraag? Of u wenst een offerte?